Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV loopt blauwtje bij Engelse grootmacht’

PSV kan de komst van Manchester United-aanvaller Anthony Elanga zo goed als zeker vergeten. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

PSV verkocht eerder deze transferwindow Noni Madueke en Cody Gakpo, maar heeft nog altijd geen vervangers ervoor teruggehaald. De Eindhovenaren zouden ook geïnteresseerd zijn in Elanga, maar PSV-clubwatcher Rik Elfrink meldt dat het ‘een vrijwel kansloze missie’ lijkt.

De Eindhovenaren waagden eerder al pogingen voor Viktor Tsygankov en Arnaut Danjuma, die echter respectievelijk voor Girona en Tottenham Hotspur kozen. Ook Kamaldeen Sulemana van Stade Rennes lijkt een lastig verhaal te worden nu Southampton twintig miljoen euro heeft geboden. Mogelijk dat Adnan Januzaj wel naar PSV komt, gezien de Belgische aanvaller bij Sevilla nauwelijks aan spelen toekomt. Januzaj zou zelf ook wel openstaan voor een overgang naar PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *