Voetbal4u.com

‘Cambuur versterkt zich met speler van PSV’

Doelman Tyrick Bodak maakt de overstap van PSV naar Cambuur. Hier maakt Voetbal International melding van. Cambuur strikte eerder al met Yannick van Osch een nieuwe eerste doelman voor komend seizoen en maakt met de komst van Bodak het keepersbestand weer compleet.

De Friezen beschikken ook nog over Brett Minnema en hebben inmiddels afscheid genomen van Robbin Ruiter en João Virginia. Opvallend genoeg maakte Bodak nog geen enkele minuut in het betaald voetbal bij Jong PSV, waar hij wel twee jaar onderdeel van de selectie was.

Cambuur hoopt ook nog Fedde de Jong van Jong AZ te kunnen strikken. De middenvelder kon afgelopen seizoen op een basisplaats rekenen bij de talenten van de Alkmaarders en mocht met twee Eredivsie-optredens ook al even aan het betaald voetbal ruiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *