Voetbal4u.com

‘Ajax probeert Bayern Munchen-speler naar Amsterdam te halen’

Sven Mislintat, de technisch directeur van Ajax is momenteel bezig met het strikken van een groot talent die speelt voor Bayern Munchen. Het gaat om de 18-jarige Eyüp Aydin die in de toekomst daar als basisspeler wordt gezien. Hier maakt het medium Sky Deutschland melding van.

Na een teleurstellend seizoen is Ajax voornemens om aankomend voetbaljaar weer succesvol te zijn. De club beseft echter dat daarvoor enkele veranderingen in de selectie moeten plaatsnemen. Niet alleen wil het een aantal ervaren spelers aantrekken, ook staat het open voor het binnenhalen van nieuw talent.

Aydin staat bij Ajax al een tijdlang hoog op het verlanglijstje. De Duitser, die beschikt over een Turks paspoort, liet in het tweede team van Bayern München namelijk al ruimschoots zien dat hij de nodige kwaliteiten heeft. Hoewel hij zijn debuut in het eerste elftal nog niet maakte, verwacht Ajax dat hij het niveau aan kan.

Ajax en Bayern München voeren daarom oriënterende gesprekken om te kijken wat mogelijk is. Daarnaast zou het management van de middenvelder met de Amsterdammers in gesprek zijn. Aydin zou Ajax ongeveer 1 miljoen euro moeten kosten, waarna het de bedoeling is dat hij eerst een jaar gaat rijpen bij Jong Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *