Voetbal4u.com

‘Hij gaat de grote verrassing worden van Feyenoord’

Recordinternational en huidig analist Wesley Sneijder denkt dat Quinten Timber dit seizoen gaat flaneren bij Feyenoord. Hij heeft zondag de wedstrijd van de Rotterdammers gezien tegen Almere City en was onder de indruk.

“Ik ben heel erg onder de indruk van Quinten Timber”, vertelt Sneijder bij Veronica Offside. “Ik vond hem de hele wedstrijd gedreven tegen Almere. In blessuretijd loopt hij nog even door op die rebound ook. Ik denk dat Timber de grote verrassing gaat worden bij Feyenoord. Hij heeft ook heel veel aan die concurrentie die ze daar hebben gecreëerd.”

Bij concurrent PSV denkt Sneijder dan men vurig hoopt op een vertrek van een andere middenvelder, Ibrahim Sangaré. “Hij is nog niet weg voor die 37,5 miljoen euro. Ik denk dat ze in Eindhoven de polonaise gaan lopen als ze hem voor dat bedrag kunnen verkopen”, aldus Sneijder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *