Voetbal4u.com

‘NEC meldt zich bij Feyenoord voor zaken’

NEC wil uitpakken met de komst van Feyenoord-aanvaller Patrik Walemark. De Nijmegenaren willen hem graag een seizoen huren van de Rotterdammers. Volgens het fanmedium 1908 zouden ze een voorstel hebben neergelegd bij de Rotterdammers.

Bij N.E.C. zoekt men naar een opvolger van Elayis Tavsan, die mogelijk nog naar Hellas Verona vertrekt. Algemeen directeur Wilco van Schaik kondigde al aan dat er in het geval van het vertrek van Tavsan nog naar een aanvaller wordt gezocht, maar noemde daarbij geen namen. Wålemark is vermoedelijk dus wel een van de kanshebbers om die positie in te vullen.

Eerder werden ook BK Häcken (die kunnen hem niet kunnen betalen) en Vitesse in verband gebracht met de aanvaller, die daarop zelf de voorkeur voor sc Heerenveen uitsprak. Of N.E.C. daar nog verandering in kan brengen, is niet bekend. Door veel blessureleed brak Wålemark ondanks zijn hoge prijskaartje van ruim drie miljoen euro nog niet door in De Kuip en door de vele concurrentie voorin (Alireza Jahanbakhsh, Calvin Stengs, Igor Paixao, Javairo Dilrosun, Luka Ivanusec en Yankuba Minteh) lijkt een verhuurperiode de beste oplossing voor alle partijen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *