Voetbal4u.com

‘Meerdere Ajacieden beoordeeld met een rapportcijfer 2!’

Ajax ging afgelopen kansloos onderuit tegen FC Twente. In de Grolsch Veste waren de Amsterdammers weerloos en gingen dus ook met 3-1 ten onder. Er is nu een rapport gemaakt over hoe de spelers in deze wedstrijd functioneerden.

Bij de Tukkers louter voldoendes. De laagst scorende spelers daar waren Unnerstall en Kjolo. In positief opzicht wisten Vlap, Steijn en Rots zich te onderscheiden. Vlap, die fungeerde als linksbuiten, kreeg zelfs een 8 als beoordeling.

Hoe anders is dat bij de Amsterdammers. Voetbal International ziet alleen Sosa en Hato niet door de absolute ondergrens zakken: zij krijgen een 6. Mannsverk en Rensch krijgen een 2 van het blad, dat ze met de grond gelijk maakt. Ook Tahirovic, Bergwijn, Berghuis en Akpom komen er niet goed vanaf.

FC Twente: Unnerstall 6,5, Regeer 7, Pröpper 7, Hilgers 7, Sampsted 7, Sadilek 7, Kjolo 6,5, Vlap 8, Steijn 7,5, Rots 7,5, Ugalde 7.

Ajax: Gorter 5, Sosa 6, Hato 6, Sutalo 4,5, Rensch 2, Tahirovic 3,5, Mannsverk 2, Bergwijn 3, Berghuis 3,5, Akpom 3, Brobbey 4,5.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *