Voetbal4u.com

‘Zondag is ons een schitterend moment afgepakt’

Santiago Gimenez maakte vanmiddag de 0-4 tegen Ajax en direct daarna was er een flinke ontlading bij trainer Arne Slot. De oefenmeester van de Rotterdammers heeft nu laten weten waar dit vandaan kwam.

“Als ik me niet zo had druk gemaakt, dan hadden we misschien niet deze wedstrijd weg kunnen zetten”, begint Slot tegenover ESPN. “Geweldige prestatie als het gaat om persoonlijkheid en verdedigende organisatie. Dat is de reden dat we hier voor de tweede keer op rij winnen.”

“Zondag is ons een schitterend moment afgepakt. Dat leeft heel erg bij ons. Ik zat zelf wel in de bus met het gevoel, dat we wel eens terug zouden moeten komen”, vervolgt Slot. “Dat bleek dus en als je dan de tweede keer ook wint, dan kan het nu ook over onze prestatie gaan en niet wat er zondag gebeurde.”

Santiago Gimenez maakt wederom indruk bij Feyenoord. Toch ziet Slot zijn vervanger ook al in Rotterdam rondlopen. “Het mooie van Feyenoord is, dat we deze zomer ook geld hebben uitgegeven aan mogelijke vervangers. We hebben een goede bank, maar ook spelers die al klaarstaan als er spelers vertrekken. Met Ueda hebben we al een speler die ik ook een erg goede spits vind”, besluit Slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *