Voetbal4u.com

Waardeloos speelplan Ajax: ‘Hadden geen schijn van kans’

Ajax en Feyenoord trokken vanmiddag van leer om het restant af te maken van afgelopen zondag. Na de wedstrijd bespraken de analisten Marciano Vink en Mario Been de wedstrijd voor de camera’s van ESPN.

“Ze hebben zich twee dagen kunnen voorbereiden op een ander plan. Wat ze deden was alleen maar de bal naar voren schieten”, aldus Been. “Akpom en Brobbey stonden daar, maar tegen Gernot Trauner en David Hancko hadden ze geen schijn van kans, dus elke tweede bal was ook nog eens voor Feyenoord, dus Feyenoord kon naar hartenlust voetballen”, vervolgt de oud-trainer van de Rotterdammers.

Ook wordt de reactie van Arne Slot op de 0-4 van Gimenez besproken. De trainer juichte gedreven na de goal. “Hij lijkt wel een beetje geïrriteerd. Misschien omdat hij wéér hierheen moest komen, dat zij dan misschien gedacht hadden aan competitievervalsing, dat Ajax weer fit aan zou treden. Hij is een denker, dus misschien had hij een doemscenario in zijn hoofd. Maar tegen dit Ajax hoef je je als Feyenoord geen zorgen te maken. Als je ziet hoe vrijblijvend er wordt verdedigd, dan vraag je je af of er ooit geloof was om nog terug in de wedstrijd te komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *