Voetbal4u.com

‘Ondanks het calimerogedrag van PSV’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos vind dat PSV de wedstrijden in de Champions League realistischer moet benaderen. Tegen Arsenal werden ze in zijn ogen weggespeeld vanwege een te offensief middenveld.

“PSV moet niet opnieuw in de val lopen”, vertelt De Mos in een video-item van Soccernews. “Ze hebben één topwedstrijd gespeeld tegen Arsenal en daar kregen ze er gelijk vier in hun ‘bakkie’. Daar werden ze weggespeeld. Ondanks het calimerogedrag dat het niet zo was, maar het was duidelijk wel zo. Ze moeten opletten dat ze die stap wel maken. Niet in de euforie meegaan dat het allemaal vanzelf gaat.”

“Geen kansen weggeven en de goede balans op het middenveld maken. Dat is van groot belang. Tegen Arsenal was het middenveld te aanvallend ingesteld, met Schouten, met Veerman en met Saibari. Ze zullen daar een andere formatie neer moeten zetten om Sevilla weerstand te bieden”, aldus De Mos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *