Voetbal4u.com

Louis van Gaal keert terug bij Ajax

Louis van Gaal keert terug bij Ajax. Hij neemt geen officiële functie op zich, maar gaat de Raad van Commissarissen adviseren over voetbaltechnische zaken. Dit hebben de Amsterdammers dinsdagavond zelf laten weten.

Met Van Gaal vult Ajax de vacante positie van voormalig rvc-lid Jan van Halst in. Die laatste keert niet meer terug in het orgaan, nadat zijn termijn als interim-directeur is afgelopen.

“Ik wil Ajax graag ​helpen. Mijn leven speelt zich voor een groot deel af in Portugal ​en dat laat zich goed combineren met deze rol als externe adviseur”, vertelt Van Gaal. “​Ik stel graag mijn voetbalkennis in dienst van de rvc​, zeker als straks Leo van Wijk en Michael van Praag benoemd zijn. De sportieve weg ​omhoog moet worden ingezet en daar ​kunnen en moeten we allemaal een bijdrage aan leveren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *