Voetbal4u.com

‘Noano gaat er een feestje van maken’

Vanavond speelt PSV in de groepsfase van de Champions League in eigen huis tegen Sevilla. De Spanjaarden hebben een ervaren ploeg waar de Eindhovenaren het nog wel eens erg lastig mee kunnen krijgen.

“Sevilla is een mooie ploeg op papier, met een aantal echte veteranen”, vertelt Dave Aalbers in een video-item van Voetbal International. “Ze hebben Sergio Ramos teruggehaald, Jesus Navas loopt er nog op de back. Daar liggen wel kansen om op snelheid iets te doen, maar Sevilla kan er ook een echte vechtwedstrijd van maken. Dan kan PSV het nog wel eens heel erg lastig gaan krijgen. Ik vind het moeilijk te voorspellen.”

“Maar PSV heeft in ieder geval genoeg laten zien dat je weet dat ze het een tegenstander heel moeilijk kunnen maken. En ik heb het gevoel dat ‘Noano’ er een mooi feestje van gaat maken. Om het lef en de bravoure wat hij heeft ook in de Champions League te laten zien”, aldus Aalbers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *