Voetbal4u.com

‘Vergif op innemen dat Ajax zondag wordt gestaakt’

Waar het gros van de Eredivisieploegen al zeven competitiewedstrijden in de benen heeft staat Ajax pas op vijf vanwege de nodige stakingen. Analist Kenneth Perez verwacht dat dit een probleem kan gaan opleveren voor de Amsterdammers.

“Het Ajax van vier jaar geleden dan denk je: ‘Ja, Volendam en RKC dat maakt allemaal niet uit. Al liggen we tien wedstrijden achter dat winnen we allemaal wel.’ Maar er is nu op dit moment geen makkelijke wedstrijd voor Ajax, die bestaat niet”, begint journalist Willem Vissers bij Voetbalpraat van ESPN.

“Maar zondag bijvoorbeeld, daar kun je ook vergif op innemen dat die wedstrijd ook gestaakt wordt”, reageert Kenneth Perez. “Als het niet naar wens loopt voor Ajax. Dan moet je ook weer een wedstrijd inhalen, daar komt geen eind aan”, besluit de oud-Ajacied.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *