Voetbal4u.com

‘Ajax had moeten doorpakken voor Oranje-routinier’

Sportjournalist Valentijn Driessen vindt het jammer dat Ajax deze zomer geen poging heeft ondernomen om Stefan de Vrij binnen te halen. Hij zag hem afgelopen zaterdag voor het Nederlands elftal spelen tegen Ierland en viel hem in positieve zin op.

“Het is leuk voor die jongen, zeker omdat hij een hele tijd niet gespeeld heeft bij Inter”, zegt hij bij De Telegraaf. “Hij is eigenlijk net iets meer niet basisspeler dan wel basisspeler. Je ziet dat hij heel veel ervaring heeft en op heel veel zaken anticipeert in het veld.”

“Ik vind het nog steeds jammer dat Ajax nog steeds geen poging heeft ondernomen om hem binnen te halen”, vervolgt hij. “Ik denk dat hij een hele goede speler zou zijn om Jorrel Hato onder zijn hoede te nemen en die de kneepjes van het vak te leren. Hij speelde echt indrukwekkend. Maar het zegt ook wel weer voldoende dat een verdediger de uitblinker is in een wedstrijd tegen Ierland in een thuiswedstrijd voor de EK-kwalificatie”, besluit Driessen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *