Voetbal4u.com

Gehakt gemaakt van Ajax-duo: ‘Het zijn pseudo-leiders’

Presentator Jack van Gelder heeft zich in het programma ‘De Oranjewinter’ spijkerhard uitgelaten over Ajax. Zo richt hij zijn pijlen o.a op de routiniers Steven Bergwijn en Steven Berghuis.

Van Gelder vindt vooral het gebrek aan leiderschap schrijnend bij de Amsterdammers. “Er is geen leider in het elftal”, al komt Van Gelder daar op terug. “Er is één leider, echt maar één leider: Jorrel Hato. Voor de rest zijn het pseudo-leiders. Steven Berghuis is geen leider en Steven Bergwijn ook niet.”

Ook de grote zomeraankoop van Sven Mislintat moet het ontgelden. “En de verdediger van wie ze zeiden dat hij de enige goed aankoop was, Sutalo, is echt verschrikkelijk. Dit team is gewoon niet goed. Ajax hoopt stilletjes Berghuis en Bergwijn voor veel geld weggaan, want dan kunnen ze wat kopen.”

Dat het op transfergebied nog zo rustig is in Amsterdam, snapt Van Gelder dan ook niet. Met Georges Mikautadze (verhuurd aan FC Metz)is er slechts één spelers vertrokken. “Ik had hem gehouden”, zo sluit Van Gelder zijn verhaal af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *