Voetbal4u.com

‘Feyenoord zal meewerken bij bod van zestig miljoen’

Het zou zomaar kunnen dat Santiago Gimenez deze winter nog vertrekt bij Feyenoord. Hier maakt clubwatcher Mikos Gouka melding van. Wel is dan de voorwaarde dat er een waanzinnige transfersom voor hem op tafel komt.

“Als er een bedrag komt tussen de veertig en de zestig miljoen is Feyenoord altijd bereid om hem (Giménez, red.) te verkopen”, stelt Gouka in de AD Voetbalpodcast over de Mexicaanse spits van de Rotterdammers: “Dat zou een enorm bedrag zijn dat Feyenoord nog nooit heeft ontvangen. Als er een topbod komt is Feyenoord geen club die kan zeggen dat ze volgend jaar maar terug moeten komen”, denkt Gouka, die wel zijn twijfels heeft of een club zich in de winterstop daadwerkelijk concreet gaat melden voor de Mexicaans international.

“Welke club gaat in de winter nou zo’n bedrag neerleggen? Dan moet ergens een spits geblesseerd zijn. De supporters zouden het verschrikkelijk vinden. Sportief is het ook vervelend, omdat die tweede plek heel belangrijk is voor Feyenoord”, zegt Gouka. Dat Feyenoord er sportief, in een belangrijk seizoen voor de Champions League-tickets, slechter van wordt zou volgens de journalist niet een reden zijn voor Feyenoord om Giménez sowieso in Rotterdam te houden: “Als er écht een bod van die orde komt, en Giménez ziet het zelf zitten, laten ze hem gaan. Slot heeft ook gezegd dat ze er dan niet voor gaan liggen. Voor veertig miljoen kan je wel een nieuwe spits kopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *