Voetbal4u.com

Transferbaas: ‘Ajax is favoriet voor megatransfer’

Ajax maakt momenteel de grootste kans om het binnen halen van Jordan Henderson. Met dit nieuws pakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano uit.

Henderson maakte in de zomer van 2023 nog de overstap van Liverpool naar Al-Ettifaq, maar zou in razend tempo spijt hebben gekregen. Een Premier League-rentree lijkt omwille van de belastingregels echter niet realistisch. Ajax zoekt daarentegen een type zoals de Engelsman en maakt inmiddels een serieuze kans.

“Op dit moment, terwijl ik praat, zijn ze favoriet”, stelt Romano in de populaire The Here We Go Podcast. De Italiaanse transferjournalist verwacht dat de Premier League afvalt, maar voorziet geen transfersoap. “Ik verwacht niet dat dit verhaal nog een topic is in de laatste dagen van de transferwindow.”

Ajax kampt met problemen op het middenveld. Om die reden is Kian Fitz-Jim halverwege zijn huurdeal met Excelsior alweer terug naar Amsterdam gehaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *