Voetbal4u.com

‘Barca en Atletico noteren naam van Feyenoord-international’

Feyenoord moet vrezen voor een winterse transfer van Mats Wieffer. De middenvelder van de Rotterdammers staat er namelijk goed op bij de topclubs uit Spanje. Hier maakt het medium SPORT vanavond melding van.

Hij werd eerder dit seizoen al in verband gebracht met FC Barcelona. Het leek op het eerste oog niet de meest logische transfer, maar volgens de Spaanse sportkrant is de Catalaanse topclub toch echt voor hem in de race. Er is wel een serieuze concurrent in LaLiga: Atlético Madrid.

SPORT schrijft dat Wieffer voor 25 tot 30 miljoen euro op te halen valt bij Feyenoord. Voor FC Barcelona is dat vooralsnog een probleem, aangezien de werkgever van Frenkie de Jong weinig financiële armslag heeft op dit moment. Met het oog op de Financial Fair Play-reglementen is een transfer naar Catalonië nog ver weg.

Naar verluidt wil Atlético Madrid profiteren van dit feit. De club van Memphis Depay zou al officieel kenbaar hebben gemaakt dat het in de race is voor Wieffer, zo luidt het. Van concrete gesprekken is nog geen sprake, maar FC Barcelona zou haast moeten maken als het nog kans wil maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *