Voetbal4u.com

BREKEND: ‘Ajax nadert akkoord met Jordan Henderson’

De transfer van Jordan Henderson naar Ajax is een stuk dichterbij gekomen. Met dit nieuws pakt het medium Voetbal International vanmiddag uit. De Amsterdammers naderen namelijk een akkoord met de Engelse routinier, en moeten daarna nog rond zien te komen met zijn club Al Ettifaq.

Het medium weet dat Henderson, die zoals bekend ongelukkig is in Saudi-Arabië, een overstap naar Ajax ziet zitten. De 33-jarige oud-speler van Liverpool heeft met de Amsterdammers al een akkoord bereikt over de persoonlijke voorwaarden. Het is nu aan de clubs.

Onlangs meldde ook Juventus zich voor de Engels international. Die interesse is volgens VI, in tegenstelling tot wat andere media melden, echter niet concreet. Bovendien kan de Italiaanse topclub alleen huren. In dat geval zou Juve het gros van zijn Al Ettifaq-salaris over moeten nemen. Dat is financieel niet mogelijk voor de Oude Dame.

Ajax zet nu dus in op het kopen van Henderson. Omdat dat ook de voorkeur heeft van de middenvelder zelf, staan de Amsterdammers er nu goed voor. De nummer vijf van de Eredivisie is bereid diep in de portemonnee te tasten. Henderson is op zijn beurt weer bereid om wat in te leveren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *