Voetbal4u.com

‘Feyenoord richt vizier op 21-jarige Ghanees’

Feyenoord heeft interesse in de Ghanese verdediger Nathaniel Adjei. Hier maakt de Scandinavische journalist Anel Avdic melding van. Hij staat momenteel onder contract in Zweden bij Hammarby IF.

Het is niet helemaal duidelijk of de stadionclub daadwerkelijk ook gaat bieden op de jeugdinternational. SportExpressen verwacht van wel, terwijl 1908.nl stelt dat er niets wordt voorbereid. De tijd zal het leren of Dennis te Kloese en co doorpakken in strijd om de handtekening van Adjei.

De rechtsbenige verdediger kan op beide posities in het centrum uit de voeten. Wat betreft de rechtercentrale positie heeft de landskampioen al verschillende opties in de selectie, met Gernot Trauner, Lutsharel Geertruida en Thomas Beelen. Ook keert de bij FC Dordrecht uitstekend presterende Antef Tsoungui aankomende zomer normaliter ook terug bij Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *