Voetbal4u.com

‘Gemiste pingel kost Brian Brobbey dit bedrag’

Brian Brobbey miste afgelopen zondag in het duel met RKC een penalty. Ploeggenoot Steven Bergwijn gaf hem de kans om een hattrick te maken, maar de spits kon het niet bolwerken. In een gesprek met het AD zegt hij dat het hem zelfs geld gaat kosten.

Hij was betrokken bij dertien doelpunten van Ajax in de laatste negen wedstrijden. Hij gaf vier keer een assist en maakte zelf negen doelpunten. Ondanks die goede vorm baalt de spits van zijn gemiste strafschop: “Ik ben wel blij met de drie punten, maar ik baal gewoon nog van de penalty. Hoelang ik daarmee zit? Twee dagen en dan is het wel klaar, denk ik.”

De gemiste penalty gaat Brobbey ook nog eens geld kosten. Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn fluisterde namelijk iets in het oor van de aanvaller toen Bas Nijhuis naar het VAR-scherm liep. Vaste penaltynemer Bergwijn vond namelijk dat Brobbey voor de hattrick moest gaan: “Topaanvoerder. Toen ik ‘m miste, zei hij tegen me dat ik hem 500 euro moest betalen. Dat kan er wel af,” grapt de spits. Hij liet weten dat de strafschoppen voortaan weer door de aanvoerder genomen zullen wordenLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *