Voetbal4u.com

‘Penaltykwestie Noa Lang zal intern worden besproken’

Bij PSV heerst er veel onvrede over een niet gegeven penalty gisteren aan Noa Lang. De aanvaller werd neergehaald door Mats Wieffer maar de arbitrage liet gewoon doorspelen.

De KNVB wil echter niet reageren op de gebeurtenis van woensdagavond in de Rotterdamse Kuip, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “De KNVB wil niet inhoudelijk reageren op het gebeuren van gisteravond bij Feyenoord-PSV. Wel wordt de penaltykwestie rond Noa Lang in de scheidsrechtersgroep besproken en geëvalueerd door de technische commissie scheidsrechterszaken”, aldus de PSV-watcher.

Feit blijft dat PSV een duidelijke penalty door de neus is geboord. Bij een 1-0 stand trok Mats Wieffer in het strafschopgebied van achter aan de noodrem, waarna hij Noa Lang raakte op zijn voet. In plaats van een penalty en de tweede gele kaart voor Wieffer kreeg Noa Lang echter geel en werd er razendsnel weer doorgespeeld. Dat de KNVB niet wil reageren, is wat ons betreft reactie genoeg…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *