Voetbal4u.com

Feyenoord gewaarschuwd: ‘Zijn nog niet van ons af’

FC Twente pakte gisteren op bezoek bij Feyenoord een punt tegen de Rotterdammers. Na afloop had het medium ‘RTV Oost’ een gesprek met trainer Joseph Oosting.

Het was een hectische week voor FC Twente: de transfer van Manfred Ugalde naar Spartak Moskou leverde naast een flinke som geld, ook een flinke discussie over moraliteit op. Of het invloed had op de voorbereiding van de Tukkers? “Het was inderaad onrustig. Zoiets heeft natuurlijk impact op de groep, maar ik vind dat we er goed mee om zijn gegaan.”

De ploeg van Oosting kreeg in de eerste helft de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen toen Brenet en Vlap samen op Bijlow afgingen. Vlap vergat echter achter de bal te blijven. “Geen handige actie van Vlap. Dit moet gewoon een doelpunt zijn. Honderd procent. Zonde, want de eerste helft deden we het heel erg goed en gaven we amper wat weg.”

In de tweede helft was vooral Unnerstall de man aan de kant van Twente, zo stopte hij onder meer een strafschop. “Er stond een reus in het doel. Hij keepte voortreffelijk. Heel erg mooi voor hem, maar ook voor het team. Feyenoord is nog niet van ons af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *