Voetbal4u.com

‘Twee clubs melden zich bij Feyenoord voor zomeraankoop’

Feyenoord is niet voornemens om na een half jaar alweer afscheid te nemen van zomeraankoop Ramiz Zerrouki. Volgens Voetbal International hebben namelijk een Franse en een Turkse club navraag naar hem hebben gedaan bij de Rotterdammers.

Hij kwam dit seizoen weliswaar al negentien keer in actie voor Feyenoord, maar in de Eredivisie verscheen hij in slechts vier wedstrijden aan de aftrap. In de groepsfase van de Champions League deed Arne Slot wél veelvuldig een beroep op de zomeraankoop, die in de eerste weken van januari met zijn land Algerije actief was op de Afrika Cup. Algerije kwam echter niet door de groepsfase heen, waardoor Zerrouki zondag alweer op de bank zat bij Feyenoord in het thuisduel met zijn oude werkgever FC Twente.

Als het aan Feyenoord ligt, is Zerrouki ook na donderdagavond – als de transferdeadline verstrijkt – nog in Rotterdamse dienst, ondanks buitenlandse interesse. “Volgens bronnen in Frankrijk en Turkije hebben twee clubs geïnformeerd naar de mogelijkheden de middenvelder van het Algerijnse elftal te kopen of te huren, een uit de Ligue 1 en een uit de Süper Lig”, schrijft VI maandag. “Feyenoord is niet van plan nu al afscheid te nemen van de middenvelder in wie het zo veel tijd, geld en energie heeft gestoken.” Bovendien ziet de club in Zerrouki de vervanger van Mats Wieffer, die een stormachtige ontwikkeling komende zomer misschien wel bekroont met een toptransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *