Voetbal4u.com

‘Flinke dreun voor PSV in aanloop naar kraker met Ajax’

Morgenavond staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma in de Nederlandse Eredivisie. De Eindhovenaren staan stevig op eerste plaats en zullen ook morgen weer voor de drie punten gaan.

Tegenvaller is daarbij wel dat trainer Peter Bosz sowieso nog niet over Malik Tillman kan beschikken. De Amerikaan viel tegen Feyenoord (beker) in de rust uit en miste vervolgens ook het duel met Almere City. Tillman kampt met een bovenbeenblessure en zal tegen Ajax nog geen rentree maken.

Of dat voor Joey Veerman wél geldt, is nog maar zeer de vraag. De Volendammer trainde vrijdagmiddag nog individueel en is dus een groot vraagteken. Ismael Saibari kan wel weer minuten gaan maken, hij is terug van de Afrika Cup met Marokko.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *