Voetbal4u.com

‘Feyenoord pleegde belletje voor Oranje-international’

Feyenoord heeft de afgelopen transferperiode geprobeerd om Danjuma naar Rotterdam te halen. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

“Feyenoord had gehoopt een topspeler naar De Kuip te halen”, zegt Krabbendam bij Voetbal International. “Slot heeft daar al die tijd om gevraagd, maar het is niet gelukt om die speler te halen. Ze hebben er alles aan gedaan met Rodríguez, maar die komt waarschijnlijk pas van de zomer.”

De clubwatcher gaat verder: “Ze hebben Danjuma gebeld, en nog een aantal spelers benaderd. Alleen kregen ze altijd hetzelfde te horen: niet geïnteresseerd in de Eredivisie. Dat maakt het wel lastig.”

Er vertrokken wel een aantal spelers bij Feyenoord. Zo maakt Javairo Dilrosun de overstap naar het Mexicaanse Club America. Krabbendam: “Dilrosun is gewoon weg, daar heeft Feyenoord flink geld aan verdiend. Dat bedrag zou wel eens richting de vijf miljoen kunnen gaan. Die jongen gaat in Mexico het dubbele verdienen”, aldus Krabbendam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *