Voetbal4u.com

‘Hij wil niet meer spelen voor Ajax. Dit is werkweigering’

Sportjournalist Valentijn Driessen is geen fan van Ajax-verdediger Borna Sosa. In de wedstrijd gisteren tegen AZ heeft hij zich geërgerd aan de Kroatisch international. Hij spreekt zelfs van ‘werkweigering’.

“Die Sosa… Hij speelde, nee, hij liep rond vlak voor de perstribune waar wij zaten”, zo begint Driessen. “Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze man in Duitsland ooit basisspeler is geweest?”

“Hij wandelt. Hij bekijkt het spel. Hij bekijkt de tribune en hij kijkt wat voor weer het is. Volgens mij is die jongen er helemaal klaar mee. Hij wil niet meer spelen lijkt wel. Dit is gewoon werkweigering van de eerste tot de laatste minuut.”

“Kijk, die Gaaei doet nog zijn best, maar hij kan alleen niets”, vervolgt Driessen. “Dat is ook een treurig verhaal. En dan Sutalo. Hoe hij het gepresteerd heeft om Kroatisch international te worden, is mij een raadsel.”

“Hij heeft gewoon iedereen een rad voor de ogen gedraaid en alleen alle ballen ingeleverd bij Modric. Daar heeft hij een hele mooie transfer aan overgehouden en daardoor verdient hij nu een godsvermogen bij Ajax. Het is tenenkrommend waar die gasten mee bezig zijn”, besluit de journalist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *