Voetbal4u.com

Zorgen in Rotterdam: ‘Zweer dat hij op die Jorgensen gaat lijken’

Analist Jan Boskamp maakt zich zorgen om Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De Mexicaan weet de laatste tijd maar zelden het net te vinden voor de Rotterdammers, en vindt dat hij op een oude bekende begint te lijken.

De analist heeft het over Nicolai Jorgensen, die na zijn sterke kampioensjaar in 2017 niet meer hetzelfde niveau wist aan te tikken. “Ik zweer dat hij op die Jorgensen gaat lijken”, zo vertelt Boskamp bij Veronica Offside. “Ik heb het nu over de laatste tijd, buiten de wedstrijd tegen AS Roma… Hij raakt geen knikker meer.”

Wim Kieft ziet ook dat Gimenez het moeilijk heeft bij Feyenoord, maar blijft nog positief gestemd. “Je kan je bijna niet voorstellen dat iemand het helemaal kwijt is, in één keer. Maar wat is het? Is het mentaal, is hij moe? Voor de winter was hij een openbaring”, aldus Kieft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *