Voetbal4u.com

‘Juve wil tweetal verkopen voor komst Oranje-klapper’

Met zijn goede spel bij Atalanta Bergamo heeft Teun Koopmeiners zich in de belangstelling gespeeld van Juventus. ‘De Oude Dame’ zou op dit moment twee spelers proberen te slijten om zijn komst mogelijk te maken.

Hier maakt het Italiaanse medium Tuttosport melding van. Dat is geen makkelijke opgave voor De Oude Dame, aangezien Atalanta een bedrag tussen de 65 en 70 miljoen euro verlangt voor de Oranje-international. Inmiddels zou de topclub uit Turijn dus druk bezig zijn om ruimte te creëren voor het aantrekken van de linkspoot.

Voordat Koopmeiners zijn transfer kan maken, moet Juve eerst twee spelers verkopen. Dat zou gaan om Kaio Jorge en Arthur, die beiden in de belangstelling staan van Benfica. Jorge komt op dit moment op huurbasis uit voor Frosinone, terwijl Arthur is verhuurd aan Fiorentina. De topclub verwacht 35 miljoen aan het duo over te houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *