Voetbal4u.com

Ajacieden naar de uitgang: ‘Spelers zijn al ingelicht’

Sven Mislintat haalde deze zomer een vracht aan nieuwe spelers binnen bij Ajax, maar meer dan de helft mogen deze zomer alweer vertrekken. Hier maakt de NOS vandaag melding van.

Alex Kroes heeft vandaag zijn eerste werkdag als algemeen directeur en buigt zich onder meer over een schoonmaak van de selectie. Diverse aankopen van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat voldoen niet aan de verwachtingen en mogen alweer vertrekken.

Ajax haalde Branco van den Boomen transfervrij binnen en trok circa 115 miljoen euro uit voor Jakov Medic, Anton Gaaei, Diant Ramaj, Sivert Mannsverk, Benjamin Tahirovic, Borna Sosa, Chuba Akpom, Gastón Ávila, Carlos Forbs, Georges Mikautadze en Josip Sutalo.

Kroes is geen fan van het werk van Mislintat, zo werd al duidelijk uit het boek Ajax in Crisis. “Vier linkerverdedigers en geen enkele rechtsbuiten. Het is echt verschrikkelijk”, werd Kroes geciteerd. Hij noemde Mislintat een ‘meesteroplichter’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *