Voetbal4u.com

PSV-speler na uitschakeling: ‘Alles ging te snel’

PSV wist het midweeks niet bol te werken tegen Borussia Dortmund. De Eindhovenaren verloren met 2-0 en liggen nu uit de Champions League. Na de wedstrijd had Johan Bakayoko flink de balen in.

“Het is een dramatisch gevoel. Een kut gevoel. Ik heb er weinig woorden voor”, begint Bakayoko voor de camera van Voetbal International. “We beginnen dramatisch aan de wedstrijd en dat straft een Dortmund gelijk af. In het begin was er een enorm verschil. We waren te slap, niet scherp en alles ging te snel.”

“Op het moment dat wij de betere partij worden, is het nog altijd 1-0. En zij zijn slim genoeg om die voorsprong te behouden. We creëren nog wel enorm veel kansen, mede omdat we dan, denk ik, pas beseffen dat er iets moest veranderen. Maar het was niet genoeg”, aldus Bakayoko.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *