Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag zet zijn loopbaan voort in de Bundesliga’

Erik ten Hag zou moeten vrezen voor zijn baan bij Manchester United. Hier maakt het medium ‘The Daily Star’ melding van. Maar mocht hij daadwerkelijk worden ontslagen dan zijn er voldoende clubs die hem willen hebben.

Zo is Bayern München gecharmeerd van zijn werkwijze. De Duitse recordkampioen heeft overigens Xabi Alonso op nummer 1 staan, al is het de vraag of hij Bayer Leverkusen mag verlaten.

Mocht de laatste club Alonso alsnog laten vertrekken, dan komt Ten Hag in beeld om hoofdtrainer te worden van de aanstaande kampioen. Met de huidige situatie binnen de club lijkt dit voor de Nederlander een interessante klus te zijn. Tot slot zou VFB Stuttgart hem ook graag willen verwelkomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *