Voetbal4u.com

‘Ronald Koeman, heb je niks beters dan Xavi Simons?’

Nederland wist gisteren met 4-0 te winnen van Schotland maar sportjournalist Valentijn Driessen was niet over de prestaties te spreken. Hij ging er op de persconferentie dan ook volle bak in. Xavi Simons was dit keer de gebeten hond in de ogen van hem.

“Hoeveel krediet houdt Xavi Simons? Want volgens mij is hij nu tien keer bij jou in de basis gestart van de elf keer. Heb je niks beters?”, vroeg Driessen. Het resulteerde in een kleine maar veelzeggende glimlach van Koeman.

De bondscoach reageerde: “Nou, ik denk dat we best ook nog andere aanvallers hebben die ook kans maken op een basisplaats. Maar het is wel duidelijk dat Xavi bij momenten gewoon te veel balverlies had. Maar dat waren er meer. Ik denk niet dat het terecht is dat we dat moeten richten op een jongetje van 20, 21 jaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *