Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil 50 miljoen, maar is geen obstakel’

Santiago Gimenez is in beeld bij de Italiaanse grootmacht Napoli om de plek van Victor Osimhen in te nemen. Volgens het medium La Gazzetta dello Sport zou hij zelfs de topkandidaat zijn.

Osimhen staat namelijk voor een zomerse toptransfer. De club uit Napels heeft verschillende namen op de shortlist staan voor volgend seizoen, met Giménez als absolute nummer één. Met zijn profiel zou de Feyenoord-spits als ideale opvolger worden gezien.

De Italiaanse sportkrant schrijft dat Napoli de aanstaande miljoenen voor Giménez wil spenderen voor een nieuwe spits. De Serie A-club verwacht dat de Feyenoorder zo’n vijftig miljoen euro moet kosten en dat zou niet als obstakel worden gezien.

Een definitief besluit is nog niet genomen. Ook kandidaten als Jonathan David (Lille OSC) en Joshua Zirkzee (Bologna) worden overwogen. Laatstgenoemde lijkt overigens niet de voornaamste optie, omdat de kampioen van 2023 niet wil opbieden tegen andere topclubs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *