Voetbal4u.com

‘Ajax wil uitpakken met komst van voormalig Steijn-target’

Ajax overweegt nog altijd om toe te slaan voor de Argentijnse middenvelder Thiago Almada. Hier maakt het medium ‘MLS Transfers’ melding van. Afgelopen zomer was hij ook al in beeld bij de Amsterdammers, maar tot een overgang kwam het toen niet.

Wel moeten de Amsterdammers flink voor hem in de buidel tasten. Helemaal nu er komend seizoen geen Champions League-voetbal wordt gespeeld en men de hand bij Ajax ook enigszins op de knip moet houden. Desondanks wordt er veronderstelt dat Ajax mogelijk toch met een bod gaat komen, waarbij het bedrag wordt verspreid over meerdere termijnen.

Aan het eind van de zomerse transferwindow van 2023 probeerde Ajax al Almada op te pikken bij Atlanta United, maar de inmiddels vertrokken directeur Sven Mislintat besloot voor andere spelers te gaan. Vlak na de zomerse transferperiode zei toenmalig trainer Maurice Steijn al over de Argentijn: “We hebben hem aan het werk gezien. Het is een geweldige speler. Een typische Ajax-speler. Maar goed: wij hebben voor een ander type (Mikautadze, red.) gekozen voor een iets andere positie, waar ik overigens heel blij mee ben. Maar Almada had hier zeker niet misstaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *