Voetbal4u.com

‘Die gaan samen onder de douche klagen over Ronald Koeman’

De heren Hans Kraay Junior en Jan Joost van Gangelen hebben lovende woorden over voor Oranje-captain Virgil van Dijk. Nederland verloor gisteren met 2-1 van de Duitsers, maar in hun ogen kon de mandekker daar weinig aan doen.

“Hij is een goede aanvoerder vind ik”, begint Jan Joost van Gangelen over de verdediger van Liverpool tijdens de nabeschouwing op ESPN. “Hij probeert de rest van het elftal ook aan te sturen. De puntjes zullen nog wel op de i moeten worden gezet, maar er valt nog wel wat behoorlijk te slijpen, lijkt mij.”

Kraay junior ziet Van Dijk weer in topvorm verkeren, de vorm die hij te pakken had voor zijn lange blessure. “Het is heel erg lekker als je als trainer blind kunt vertrouwen op je aanvoerder”, geeft Kraay junior aan. “In zo’n groep van 23 spelers zijn er altijd terpentijnzeikerds, teleurgestelde spelers, die elkaar opzoeken en samen onder de douche klagen over de trainer.”

“Als Van Dijk dat hoort, dan stapt hij die douche binnen en zegt hij: ‘De trainer heeft toch altijd gezegd dat je bij hem terecht kunt? Je moet dáár lopen terpentijnzeiken.’ Daar zijn er maar weinig van. Hij is gewoon een echte kapitein”, besluit Kraay.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *