Voetbal4u.com

Twijfels over Feyenoorder: ‘Soms denk ik Atlético Madrid, soms Sporting Gijón’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Sportjournalist Sjoerd Mossou heeft nog altijd zijn twijfels over Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De ene keer ziet hij een speler van topniveau, en een andere keer twijfelt hij hier weer aan.

In 44 wedstrijden dit seizoen voor club en land kwam de spits tot 26 doelpunten en acht assists. De eredivisie lijkt Giménez ontgroeid, maar over zijn toekomst zijn nog twijfels. “Tegen Ajax-uit vond ik hem zo ongelooflijk goed”, deelt Mossou tijdens Panenka (AD). “Toen dacht ik: dit is echt een topspits. Een paar maanden verder denk ik: is dit de nieuwe Jørgensen of is het inderdaad een topspits? Voor je gevoel kan het bij hem twee kanten op: het kan Atlético Madrid zijn, maar het kan ook Sporting Gijón zijn. Maar je ziet wel aan alles dat het een ontzettend goede jongen is.”

Momenteel verkeert de Mexicaanse goalgetter in een vormdip. Mossou probeert te verklaren waar die dip vandaan komt. “Er zijn een paar amateurpsychologische verklaringen voor. Sommige mensen zeggen: het begon bij dat dinosauruspak.” Giménez nam samen met zijn vriendin namelijk foto’s en filmpjes op van het koppel dat in het Zuiderpark in Rotterdam met twee dinosauruspakken aan picknickte. “Andere mensen zeggen dat het begon bij de première van zijn film. Maar het kan ook zijn dat ‘ie gewoon even niet zo lekker in zijn vel zit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *