Voetbal4u.com

Volgende klap: ‘Ajax weken zonder routinier’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Ajax kan de komende drie weken niet beschikken over middenvelder Jordan Henderson. De routinier tijdens de afgelopen transferperiode namelijk een terugslag gekregen. Dit heeft trainer John van ‘t Schip vandaag laten weten tijdens een persconferentie.

Hij vertelde tevens dat ook Josip Sutalo de wedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zondag aan zich voorbij moet laten gaan. Datzelfde geldt voor Steven Berghuis. Ahmetcan Kaplan is wegens een schorsing niet inzetbaar.

Mocht Henderson daadwerkelijk drie weken aan de kant staan, dan mist hij behalve PEC-uit ook Go Ahead Eagles-thuis en de Klassieker tegen Feyenoord in De Kuip. Die staat gepland voor zondag 7 april.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *