Voetbal4u.com

Feyenoord-watcher: ‘Deze drie zijn onderweg naar de uitgang’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Bij Feyenoord verwachten ze deze zomer tenminste drie vertrekkers. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam gaat het om Mats Wieffer, Santiago Gimenez en Lutsharel Geertruida.

In Voetbal International noemt Krabbendam een aanstaande transfer van Giménez niet meer dan logisch. “Dat Giménez weg wil en mag, is een logisch gevolg van de ambitie en de status van de spits. Feyenoord anticipeerde er al op door Ayase Ueda vast te leggen. De Japanner imponeerde nog niet in de weinige speeltijd die hij kreeg, al helemaal niet tijdens de bekerfinale. Zijn optredens tijdens trainingen worden volgens insiders wel gezien als veelbelovend.”

Ook voor Wieffer is er de nodige belangstelling weet Krabbendam. “Wieffer is vermoedelijk ook bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord, of misschien al wel klaar, als zijn spierblessure tegenvalt. Het is te hopen dat het EK niet in gevaar komt. Wieffer ontwikkelde zich zo goed, dat de kans groot is dat Atlético straks weer op de stoep staat, zoals meer clubs informeren naar de middenvelder. Zelf is hij bereid te luisteren, dat was hij al in de winter.”

Krabbendam stelt daarnaast dat ook Geertruida ‘klaar is in De Kuip’. “Geertruida maakte hoogte- en dieptepunten mee. Hij kon vorig seizoen al weg, maar zag zijn transfer naar RB Leipzig door pech mislukken. Voor Feyenoord was dat meegenomen, de club kon nog een jaar beschikken over de multifunctionele Geertruida, maar ook Feyenoord weet nu: het is tijd om te gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *