Voetbal4u.com

Doelstelling Ajax: ‘Komend seizoen strijden voor plek in Champions League’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Marijn Beuker en Kelvin de Lang zetten momenteel de lijnen uit bij Ajax voor het volgende seizoen. Het duo ziet dat er voldoende werk aan de winkel is om de club weer terug te brengen daar waar het hoort te zijn.

“Ajax moet zo snel mogelijk weer herkenbaar voetbal laten zien dat bij de club past en de fans weer trots maakt. Die verdienen dat na hun onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Het gevoel dat we om de prijzen meespelen, willen we heel rap weer terugkrijgen bij Ajax. Het mooie van voetbal is dat je elk jaar weer op nul kunt beginnen”, opent hij in gesprek met De Telegraaf.

“Er is te veel werk te doen om nu al van de daken te schreeuwen dat we komend seizoen weer een kampioenswaardige ploeg hebben staan”, voegt De Lang er nog aan toe. “Dat vergt wellicht enige tijd. Ik vind dat we als Ajax elk seizoen voor de bovenste plaats moeten gaan. Als dat te vroeg komt voor komend jaar, dan moeten we er in ieder geval voor zorgen dat we strijden om een plek in de Champions League”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *