Voetbal4u.com

Mike Verweij: ‘Potter is niet de eerste keus van Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Graham Potter zou niet de topkandidaat zijn in Amsterdam om John van ‘t Schip deze zomer op te volgen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

“Hij wil zich nog niet tot een keuze laten dwingen. De informatie die wij hebben, is dat hij ook niet op één staat bij Ajax”, meldt Verweij, clubwatcher van De Telegraaf. “Ajax wil Ten Hag en daar wil Kroes ook op wachten. Het is een soort pokerspel, want je wilt wel wachten op je droomkandidaat, maar ook weer niet te lang, want anders komt de trainerscarrousel in beweging en grijp je ook naast je nummers twee en drie. Ten Hag staat absoluut op één.”

Verweij vindt het verder ‘uiterst interssant wie er nu algemeen directeur gaat worden’. “De commissarissen hebben de slechte gewoonte om een headhunter in te schakelen. Dat is bijna altijd De Vroedt en Thierry. Het is echt te hopen dat zij een keer meters buitenspel worden gezet en ze nooit meer wat mogen doen voor Ajax. Als je ziet wie er de afgelopen tijd als directeur binnen zijn gekomen… De laatste die ze hebben aanbevolen, is Pier Eringa.”

“Vanuit de organisatie klinkt heel erg de roep om Menno Geelen. Dat is vanuit de ondernemingsraad, maar ook vanuit het personeel. Als je ziet wat voor directeuren er de laatste jaren van buitenaf zijn gekomen en hoe weinig succesvol dat is geweest…” Een interim-directeur ziet Verweij niet gauw gebeuren. “Als je nu een interim-directeur aanstelt, dan wek je de schijn dat Kroes terug kan in zijn functie als algemeen directeur als er niks uit het AFM-rapport komt. Wat ik begrijp, is daar totaal geen sprake van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *