Voetbal4u.com

Ajax-speler over Potter: ‘Hij was ontslagen, toch?’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax kwam midweeks niet verder dan een 2-2 gelijkspel in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Excelsior. Steven Bergwijn werd al vroeg in het duel weggestuurd met een rode kaart, die in de ogen van Jorrel Hato totaal onnodig was.

Tegenover ESPN zei er het volgende over:  “Ik baal van die penalty. Ik vind het geen rode kaart. Hij raakt hem, ja, maar hij hoeft toch geen rood te geven?”, zegt Hato. “Als het zo is, is het zo. Ik ben geen scheidsrechter gelukkig. Hoe ik het op het veld zag, vond ik het te zwaar.”

Weinig positiefs verder over de wedstrijd. “Misschien dat we zestig minuten met een man minder hebben gespeeld. Ik wilde eigenlijk nog de 3-2 maken, want we waren op het einde veel op hun helft”, aldus verdediger. “Dat was een stukje mentaliteit. Meer positiefs kan ik niet zeggen, als ik heel eerlijk ben.”

Graham Potter wordt misschien de nieuwe coach, maar onder de spelers lijkt dat nog niet echt te leven. “Wat ik van hem weet? Ik weet dat hij trainer bij Chelsea was, ontslagen toch? Verder geen idee”, vertelt de verdediger. “Wij zijn daar niet mee bezig. Nog drie wedstrijden nu toch? Drie, ja. Daarin willen we vijfde worden, daar zijn we mee bezig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *