Voetbal4u.com

Loodzware opdracht voor Slot: ‘Weinigen zijn geslaagd’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot lijkt daadwerkelijk de overstap gaan maken naar Liverpool. En daar wacht de succestrainer van Feyenoord een loodzware opdracht.

Analist Rene van der Gijp zegt er in het programma ‘Vandaag Inside’ het volgende over: “Weinig trainers zijn erin geslaagd een succesvolle voorganger te overtreffen”. Van der Gijp: “Pep Guardiola, die nam het over van Jupp Heynckes, die won de treble: Europa Cup, beker, kampioen. Pep heeft zich niet stukgebeten, maar voor de rest heeft iedereen die na een trainer kwam die tot Jezus bevorderd was, zich daarop stukgebeten. Klopp, Guardiola, José Mourinho in zijn beste tijd, Sir Alex Ferguson. En in het klein: Foppe de Haan”, vertelt de analist.

Johan Derksen is het er niet mee eens. “Slot heeft Dick Advocaat overtroffen, hè? Die was trainer van Feyenoord, Slot kwam en heeft laten zien dat het op een andere manier beter kan.” Van der Gijp: “Klopt, maar die Klopp, die is nu negen jaar bij Liverpool geweest. Die heeft een eigen café, het Klopp café, die is Jezus daar. En iedereen gaat weg: Salah gaat weg, Van Dijk gaat weg, daar ben ik honderd procent van overtuigd.” Derksen reageert tot besluit de hoop uit dat Slot in Engeland ook een sensatie is. Van der Gijp: “Laten we het hopen.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *