Voetbal4u.com

PSV getipt: ‘Zou als PSV-spits blijer worden van hem’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Voormalig voetballer en huidig analist Pierre van Hooijdonk heeft lovende woorden over voor Heerenveen-flitser Osame Sahraoui. Hij zou door zijn goede spel bij de Friezen in de belangstelling staan van PSV.

“Een speler als Sahraoui is een verschilmaker”, zegt Van Hooijdonk in de Leeuwarder Courant. “Hij kan vanuit het niets wat creëren. Je ziet ook aan kleine dingen dat Sahraoui ontzettend goed kan voetballen. Hij speelt de bal bijvoorbeeld bijna altijd op de juiste snelheid en in de loop.”

Van Hooijdonk vindt wel dat Sahraoui constanter moet worden, maar de voormalig international heeft daar alle vertrouwen in. “Hij is nog maar 22 jaar en zal zich dus nog volop ontwikkelen”, voorspelt Van Hooijdonk. “Hij gaat bij een Nederlandse topclub ook genoeg wedstrijden voetballen, hoor. De buitenspelers zijn bijna altijd de eersten die worden gewisseld. Je speelt dus een uur, óf een halfuur. En vergelijk Sahraoui eens met Lozano, die momenteel bij PSV op deze plek speelt. Oké, Lozano scoort iets meer, maar is ook veel egoïstischer. Ik zou als PSV-spits blijer worden van Sahraoui op de vleugels.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *