Voetbal4u.com

‘Feyenoord en Liverpool op een haar na rond’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot zal volgend seizoen aan het roer staan bij Liverpool. Een definitief akkoord tussen de clubs ligt er nog niet maar volgens het Algemeen Dagblad is dit slechts een kwestie van tijd.

Op het digitale thuis bericht het dagblad vrijdagavond: “Feyenoord en Liverpool naderen een akkoord over de transfer van Arne Slot naar de Premier League. Hoewel de deal nog niet beklonken is, lijkt niets een vertrek van de succescoach nog in de weg te staan.”

“Feyenoord en Liverpool voerden de afgelopen dagen goede gesprekken over de trainer. Slechts de laatste details scheiden hem van een vertrek”, aldus het AD. “Liverpool hoopt de overstap van Slot naar Engeland snel af te ronden. Daar moet de trainer uit Bergentheim de opvolger worden van Jürgen Klopp.”

Slot is sinds de zomer van 2021 werkzaam als hoofdtrainer van Feyenoord. Hij leidde de Rotterdamse club naar de landstitel van 2023 en de KNVB Beker van dit jaar. Ook bereikte men de Conference League-finale onder zijn leiding.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *