Voetbal4u.com

‘Beste speler van PSV hakt knoop door en gaat vertrekken’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Joey Veerman is bezig aan zijn laatste periode bij PSV. Volgens journalist Mike Verweij zal de middenvelder zijn contract niet gaan verlengen en zet hij in op een zomers vertrek bij de Eindhovenaren.

“Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?”, vraagt presentator Pim Sedee zich af in de voetbalpodcast Kick-off. Valentijn Driessen haakt in: “Nee, ik denk het niet. Ik heb hem tegen Duitsland gezien enzo. Dan moet hij echt nog stappen maken. In Nederland kom je weg met die handelingssnelheid, maar in Engeland niet altijd.”

Verweij haakt in: “Ik denk dat Veerman inderdaad veel meer geschikt is voor Italië, Spanje en misschien zelfs wel Duitsland. Want in Engeland gaat het nog een paar tempo’s hoger. Maar ik denk wel dat Veerman moet gaan. Volgens mij stuurt hij daar ook op aan.”

De Ajax-watcher vervolgt: “Want hij wil zijn contract niet verlengen, of verlengt zijn contract niet. Ik denk dat het een heel mooi moment is, met het kampioenschap op zak, om een hele mooie transfer te maken.” Zijn huidige contract loopt medio 2026 af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *