Voetbal4u.com

Davy Klaassen: ‘Komende transferzomer is cruciaal voor Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Davy Klaassen werd dit seizoen kampioen met Internazionale. Toch volgt hij zijn oude werkgever Ajax nog altijd op de voet vanuit Italie. Dit laat de middenvelder weten in een gesprek met Voetbal International.

Aan het einde van de transferzomer besloot Klaassen naar Internazionale te verkassen. Waar hij het in de Serie A uitstekend naar zijn zin heeft, hoeft hij niet te rekenen op veel speeltijd. Tóch heeft hij geen spijt van zijn vertrek bij Ajax. Het doet hem pijn om de situatie in Italië aan te zien, maar hij heeft een goed gevoel voor de toekomst.

“Bij de mensen die er nu zitten, heb ik ook een beter gevoel. Volgens mij is in de komende transferzomer cruciaal dat er weer een juiste balans wordt gevonden in de selectie”, stelt Klaassen. “Als je kijkt naar de successen van Ajax, dan kwamen die altijd tot stand doordat er een goede mix was tussen spelers, qua karakters, leeftijden, kwaliteiten, noem maar op.”

Bij Internazionale ondertekende hij een contract tot medio 2024, waarbij de clubleiding de mogelijkheid heeft om nog een seizoen te verlengen. Het is voor Klaassen de grote vraag of de Italiaanse topclub deze optie wil lichten, maar zelf lijkt hij daar wel voor open te staan.

“Binnenkort zullen we wel met elkaar in gesprek gaan en zal dit duidelijk worden. Alles was eerst op de landstitel gericht, daarna kwam de rest wel. Logisch ook, dus ik wacht wel af. In de voetballerij valt moeilijk te zeggen hoe het kan verlopen, dat heb ik vorig jaar in de zomer ook wel weer gemerkt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *