Voetbal4u.com

‘Sparta-speler kan makkelijk mee bij Ajax, PSV en Feyenoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem is lovend over Sparta-speler Koki Saito. In zijn ogen kan de Japanner makkelijk mee bij de topclubs uit de Nederlandse Eredivisie.

Hij is een vaste waarde bij Sparta en was dit seizoen al met enige regelmaat belangrijk met drie doelpunten en vijf assists achter zijn naam. Ook zondag was de Japanner betrokken in de aanval van Sparta, die de 1-0 opleverde van spits Tobias Lauritsen. De magere zege van Sparta had geen indruk gemaakt op Van Hanegem, die het optreden van de Kasteelbewoners ‘matig’ noemde.

Wel stak Van Hanegem de loftrompet over de buitenspeler van Sparta. “Alleen die Koki Saito, die kan met twee vingers in zijn neus in de top van Nederland mee.” Volgens de oud-international kan de vleugelspeler nog wel een stap maken. “Vrijwel alles wat hij doet, levert gevaar op voor Sparta.” Al stelde Van Hanegem wel dat hij echt alleen op de Nederlandse top doelt. “De echte top is andere koek.”

Saito wordt momenteel voor het tweede jaar gehuurd door Sparta van SK Lommel. Bij de Belgische club staat de buitenspeler nog onder contract tot medio 2025. Het is vooralsnog onbekend wat Lommel komende zomer met Saito van plan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *