Voetbal4u.com

PSV-baas: ‘Dan kan Ajax volgend jaar gewoon weer meedoen om de titel’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV-directeur Marcel Brands houdt het volgende seizoen ernstig rekening met een terugkeer van Ajax. Hij zag dat zijn club dit seizoen met kop en schouders boven de rest uit stak, maar gaat er niet automatisch van uit dat dit in de volgende jaargang weer zo zal zijn.

“Als Ajax het gewoon goed aanpakt, met een goede trainer, vier nieuwe goede spelers, dan kunnen zij volgend jaar ook gewoon weer meedoen om de titel”, stelt Brands in gesprek met de NRC. De beleidsbepaler van de Eindhovenaren weet dat zijn eigen team dan aan de bak moet om de doelstelling te behalen: elke vijf jaar wil PSV minstens vier keer Champions League spelen. Daarvoor is het belangrijk dat er twee CL-plaatsen voor de Eredivisie blijven.

“Ajax, PSV, Feyenoord en AZ hebben genoeg punten gehaald de afgelopen jaren. Het gaat om ploegen vijf en zes”, aldus Brands, die ‘voorzichtig enthousiast’ is over de komst van een kampioenspoule in de Eredivisie. “Ik vind het wel de moeite om daarnaar te kijken. Als we straks pas reageren als we achtste staan op de coëfficiëntenlijst, zijn we te laat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *