Voetbal4u.com

‘PSV moet oppassen voor daadkracht van Barcelona’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Volgens ESPN-analist Marciano Vink zou PSV er goed aan doen om de koopoptie op Sergino Dest zo snel mogelijk te gaan lichten. De vleugelverdediger kampt momenteel met een zware knieblessure, maar volgens Vink heeft hij dit seizoen zijn absolute meerwaarde bewezen voor de Eindhovenaren.

Hij zou de koopoptie, die naar verluidt tien miljoen euro bedraagt, ‘blindelings’ activeren. “Ja, ook met de blessure. Honderd procent. Wat die jongen kan… Ik heb Barcelona gisteren weer gezien en ik heb ze ook in de Champions League gezien. Daar staat ene Cancelo, nou… Ik zeg niet dat hij de veters van Dest niet mag strikken, maar Dest is tien keer beter in aanvallend opzicht en verdedigend scheelt het echt niet zo veel.”

Vink kan zich voorstellen dat Barcelona weer aanklopt voor Dest. “Waarom zou je zo’n jongen niet terug willen halen? Ik denk dat PSV moet toeslaan, nu hij geblesseerd is en misschien wel hier wil revalideren. Hier kan hij dan sterker worden en wedstrijdritme opdoen, zonder de achterlijke concurrentie die je bij Barcelona hebt. Dan kan hij langzaam terugkeren op het oude niveau. Dus PSV: toeslaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *