Voetbal4u.com

‘Ajax moet blind voor de manager van promovendus gaan’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Als het aan columnist Henk Spaan zou liggen dan zou Ajax vol voor de komst van Kieran McKenna moeten gaan. Hij is momenteel de manager van het succesvolle Ipswich Town dat afgelopen weekend wist te promoveren naar de Engelse Premier League.

“Blind zou ik voor McKenna gaan als ik Ajax was”, schrijft Spaan in zijn rubriek Spaan geeft punten. “Kampioen met Spurs O18, assistent van Solskjaer en Mourinho bij Manchester United, liefhebber van het Ajax van Ten Hag. Hij kwam in 2021 naar Ipswich Town, waar hij elfde werd in de tweede divisie. Het jaar erop werd hij tweede, met promotie tot gevolg.”

Na de tweede plek in de League One volgde dit seizoen dus de knappe prestatie in de Championship. “Dit seizoen eindigde hij weer tweede en klom onstuitbaar naar de Premier League. Hij verloor zes wedstrijden, maar kampioen Leicester City tien. Niet één trainer in Europa kan op dergelijke successen borgen. Elke trainingsvorm werd vastgelegd door een drone, opdat de spelers onmiddellijk na de oefening konden kijken wat ze fout deden. Hij kreeg veel doelpunten tegen, 57, een specialiteit van het huis waar niemand in Amsterdam van zal opkijken”, is Spaan cynisch over het hoge aantal tegendoelpunten van Ajax dit seizoen (59 in de Eredivisie).Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *